Jdi na obsah Jdi na menu
 


11/ 2008 A tentokrát zase Morava!

3.9.2008 

Podruhé s Raduš a bez motorek v Opavě.

Jednak jsem ještě smutný „kulhavec“ a hlavně jsem byla dopravena autobusem na podnikové sportovní a jiné hry, takže bez móta. 

 

Hotel je skvělý,  jen chybí výtah. To odměnili huronským řevem "milí" kolegové při zjištění, že mi byl přidělen pokoj  ve třetím tj. nejvyšším patře (a také to zopakovali vždy při mém nášlapu na první schod).

 

Večer dle dohody přifrčela Raduš a odvezla  mě k nim.  Zastavila před horou dřeva se slovy, nohy nic moc, ale ruce v pořádku, tak si můžeš tu cestu odmakat. Pak se mě snažila uklidnit slovy, že pro letošek mi to odpustí, ale napřesrok se musíme ohlásit dřív, aby stihla objednat víc.  Se smíchem, jsme se vyplazily z auta. Na zahrádce mě Raduš seznámila s mlčícím osazenstvem jezírka a také dohlídla, abych se neplánovitě nekoupala. Doma mi snesla modré z nebe, tedy z kuchyně a zajímavými nápoji se úspěšně snažila  narušovat mé myšlenkové pochody. O to se chvilku pokoušela i její krásná kočka – asi chtěla vědět jestli jsem jedlá. Diskuse byla smyslu i nesmysluplná, prostě jsme bezvadně pokecaly. Nějakou tu hoďku po půlnoci mě kámoška  vysypala u hotelu a odjela dom. Doštrachala jsem se do pokoje, zachrastila sucháčema ortézy a konečně zalehla. Ticho spícího pokoje náhle prořízl zvuk houkající lokomotivy – to jen sms od Raduš oznamovala, že je už doma a je rychlejší než srna, kterou potkala při zpáteční cestě.         

 

           …Spolubydlící naštěstí tvrdě spí, takže jsem bez dalšího úrazu…
Ráno jsme ještě lehce tefonicky doplnily, co jsme si nestihly dořešit včera a už se zase těšíme na další setkání, že jo!!!                                                    Tak zatím ahojky…

 

Náhledy fotografií ze složky Podruhé s Raduš

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář